BOSTADSRÄTTSFÖRENING BRF

Vi sänker era uppvärmningskostnader genom tilläggsisolering av vinden med miljövänlig lösullsisolering

Inventering & Offert

Vi erbjuder en kostnadsfri genomgång/inventering av era vindar där vi undersöker möjligheterna att sänka uppvärmningskostnaderna genom tilläggsisolering. Vi åtgärdar både kallvindar och vindsförråd.

Tilläggsisolera fastigheten

När ni accepterat vårt förslag på åtgärder återkommer vi för att planera in lösullsentreprenaden och eventuella snickeriarbeten. Vi använder miljövänliga eldrivna isoleringsmaskiner som ej bullrar och stör de boende under arbetets gång.

Injustering av värmesystem

När den nya varma ”mössan” är installerad på huset är det dags att justera in värmesystemet och sänka framledningstemperaturen. På så sätt säkerhetställs att uppvärmningskostnaden minskas med beräknat belopp.

Energibesparing

När fastigheten är isolerad med lösullsisolering och injustering av värmesystemet är gjord återstår bara att luta sig tillbaka och njuta av den radikalt lägre energiförbrukningen. 

Tilläggsisolering Fastigheter & BRF – Energibesparing

Hur mycket energi man kan spara på att tilläggsisolera vindarna på er fastighet beror givetvis på förutsättningarna. Vanligvis varierar besparingspotentialen mellan 10-50% av uppvärmingskostnaden. Det betyder att återbetalningstiden är mellan 2 och 10 år vilket är en svårslagen investering för er bostadsrättsförening.

  • Energiförbrukning Uppvärmning innan åtgärd 100%
  • Energiförbrukning Uppvärmning efter tilläggsisolering 50%
Vi är mycket nöjda med det arbete ni utfört åt oss. Både låghusen i första etappen och nu höghusen i andra etappen. Vi är gärna era referenser framöver. Joel Fagerlind

Styrelsemedlem, Brf Mörbyskogen

VILL ER FÖRENING OCKSÅ SPARA PENGAR? FYLL I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR VI ER INOM KORT!

OM OSS

Isoleringslandslaget är Svenska Landslaget i Lösullsisolering. Vi är en rikstäckande försäljningsorganisation som utför lösullsentreprenader i hela Sverige. Utöver tilläggsisolering av vindar erbjuder vi lösullsisolering i alla konstruktioner och kompletta byggsystem med tätskikt och tejp som behövs för att bygga sunda, energisnåla, fukt- och brandsäkra byggnadskonstruktioner. Vi är partner med Pro clima, som är världsledande inom diffusionsöppna tätskikt. Isoleringslandslaget är medlem i IG Passivhus och har en anställd Passivhusexpert. Fråga någon som vet, fråga Isoleringslandslaget!

© 2018 Isoleringslandslaget AB

KONTAKTA OSS

Isoleringslandslaget AB
Gamla Stallet, Stora Wäsby
194 37 UPPLANDS VÄSBY

Org.nr.: 559022-5800

Tel: 020-44 66 40
Mail: info@isoleringslandslaget.se

FÖLJ OSS