Tilläggsisolering

Tilläggsisolering

 

Har du en villa som är dåligt isolerad? Ja, då hjälper vi dig mer än gärna med en tilläggsisolering på din vind. Det går jättebra att använda ROT-avdraget vid en sådan entreprenad. Eftersom den varma luften inifrån stiger behöver man sätta en så kallad mössa på taket. Tilläggsisolering på vinden minskar man genomströmningen av den varma luften och sänker energikostnaden samtidigt.

Tilläggsisolering med Cellulosaisolering minimerar man även fukten på vinden och gör att man slipper kondens som bildas då varm luft möter den kalla. Isolering med cellulosaisolering gör att den kan ta hand om fukten på vinden genom sina hygroskopiska egenskaper. Cellulosaisolering är en naturlig isolering och är ett väldigt miljöanpassat alternativ. Materialet är snällt mot huden, irriterar inte, och klassas därför som ett miljö och hälsovänligt isoleringsmaterial.

Är du osäker på hur du ska gå tillväga när det gäller tilläggsisolering? Ta då kontakt med oss så ska vi se till att du får rätt vägledning till den kanske absolut bästa besparingen.

Ring oss på: 020-44 66 40
E-post: info@isoleringslandslaget.se

OM OSS

Isoleringslandslaget är Svenska Landslaget i Lösullsisolering. Vi är en rikstäckande försäljningsorganisation som utför lösullsentreprenader i hela Sverige. Utöver tilläggsisolering av vindar erbjuder vi lösullsisolering i alla konstruktioner och kompletta byggsystem med tätskikt och tejp som behövs för att bygga sunda, energisnåla, fukt- och brandsäkra byggnadskonstruktioner. Vi är partner med Pro clima, som är världsledande inom diffusionsöppna tätskikt. Isoleringslandslaget är medlem i IG Passivhus och har en anställd Passivhusexpert. Fråga någon som vet, fråga Isoleringslandslaget!

© 2018 Isoleringslandslaget AB

KONTAKTA OSS

Isoleringslandslaget AB
Gamla Stallet, Stora Wäsby
194 37 UPPLANDS VÄSBY

Org.nr.: 559022-5800

Tel: 020-44 66 40
Mail: info@isoleringslandslaget.se

FÖLJ OSS