OM OSS

Svenska Landslaget i Lösullsisolering. Rikstäckande försäljningsorganisation som utför större lösullsentreprenader i hela Sverige.

En erfaren partner inom nyproduktion

Vi har varit i branschen i många år och följt de senaste årens snabba utveckling bort från skivor till lösull i alla konstruktioner. Som landslaget inom lösullsisolering är vi en trygg partner för ert nästa projekt.

Unga och Hungriga

Isoleringslandslaget startades med idèen att använda nya moderna metoder för att växa snabbt med hjälp av samarbeten. Vi är en trygg partner för landets byggföretag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och villaägare.

Z

Trygghet är vårt motto

Trygghet och stabilitet handlar om mer än att ha en god ekonomi. För oss handlar det också om att vi finns där för våra kunder om något skulle gå fel. Vi har några av branschens mest omfattande garantier och vi använder endast beprövade material med lång livslängd.

Renovering, om- & tillbyggnad (ROT)

Dagens byggnorm är väldigt sträng vid ROT-arbeten och energiprestandan blir allt viktigare. Med våra lösningar är det enkelt att utföra ROT-arbeten med hög energiprestanda kombinerat med fukt- och brandsäkerhet.
Marcus Huld

Jag startade Isoleringslandslaget 2015 med en klar vision. Att skapa en rikstäckande försäljningsorganisation med stark lokal förankring i Mellansverige med Gävleborg, Dalarna, Uppsala, Stockholm och Örebro som bas.

Marcus Huld

Grundare, Isoleringslandslaget AB

Om oss

Isoleringslandslaget startades med visionen att hjälpa våra kunder att spara pengar genom att sänka sina uppvärmningskostnader. Varje kund är för oss en framtida referens som hjälper oss att nå ut till fler fastighetsägare som också vill spara pengar. Hos oss får ni en personlig kontakt som följer med från första kontakt till avslutad entreprenad.

Vårt mål är att samla de bästa talangerna inom lösullsisolering under ett och samma varumärke i hela Sverige. Man skulle kunna säga att vi värvar ett landslag inom lösull och det är från det vi hämtat inspirationen till vårt namn, Isoleringslandslaget. Vi är en nationell aktör med stark lokal närvaro i Stockholm/Mälardalen, Uppsala, Gävleborg, Dalarna, Södermanland, Västmanland och Örebro.

Vi har på kort tid skapat ett starkt team i försäljningsorganisationen med några av de mest namnkunniga personerna i branschen. Därutöver har vi anslutit några av landets bästa lösullsinstallatörer som medlemmar i startuppställningen.

Vad är viktigt för oss? Vi levererar alltid det vi lovat, när vi lovat det. Vår leverans kommer med marknadens mest omfattande garantier och vi använder bara de bästa och mest miljöanpassade materialen vi kan hitta. Låter det bra? Använd oss nästa gång du behöver lösull eller tätskikt!

En sann partner inom konstruktionsteknik

Kontakta oss inför nästa byggprojekt så hjälper vi till med hela den isolerade klimatskärmen. Vi tillhandahåller allt från tejp och ångbroms på insidan via cellulosaisolering mellan lättreglar till utvändig träfiberskiva, vindpapp eller takduk.

Bostadsrättsföreningar & fastighetsbolag

Vi är experter på tilläggsisolering av vindar åt bostadsrättsföreningar (brf) och fastighetsbolag. Isoleringslandslaget inventerar era vindar och sammanställer förslag på åtgärder med energibesparingskalkyler. Vi har ett löfte, med oss sparar ni pengar!

Samarbete finns i vårt DNA

När andra kanske pratar fint om samarbete ska ni veta att det finns i Isoleringslandslagets DNA. Hela vår existens bygger på långsiktiga relationer med våra kunder och leverantörer.

Service & Support i världsklass

Nej, vi har inte öppet 24 h om dagen 7 dagar i veckan men vi är tillgängliga varje vardag mellan 08.00 och 17.00 för att svara på era frågor och funderingar kring isolering, fuktsäkra konstruktioner och energibesparing. Ni når oss via telefon, e-post, brev samt i livechatten här på hemsidan.

FYLL I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR VI DIG INOM KORT!

OM OSS

Isoleringslandslaget är Svenska Landslaget i Lösullsisolering. Vi är en rikstäckande försäljningsorganisation som utför lösullsentreprenader i hela Sverige. Utöver tilläggsisolering av vindar erbjuder vi lösullsisolering i alla konstruktioner och kompletta byggsystem med tätskikt och tejp som behövs för att bygga sunda, energisnåla, fukt- och brandsäkra byggnadskonstruktioner. Vi är partner med Pro clima, som är världsledande inom diffusionsöppna tätskikt. Isoleringslandslaget är medlem i IG Passivhus och har en anställd Passivhusexpert. Fråga någon som vet, fråga Isoleringslandslaget!

© 2018 Isoleringslandslaget AB

KONTAKTA OSS

Isoleringslandslaget AB
Gamla Stallet, Stora Wäsby
194 37 UPPLANDS VÄSBY

Org.nr.: 559022-5800

Tel: 020-44 66 40
Mail: info@isoleringslandslaget.se

FÖLJ OSS