020-446640 [email protected]

Om oss

Våra tjänster kommer med ett löfte, med oss sparar ni pengar!

Isoleringslandslaget startades med visionen att hjälpa våra kunder att spara pengar genom att sänka sina uppvärmningskostnader. Varje kund är för oss en framtida referens som hjälper oss att nå ut till fler fastighetsägare som också vill spara pengar. Hos oss får ni en personlig kontakt som följer med från första kontakt till avslutad entreprenad.

Vårt mål är att samla de bästa aktörerna inom lösullsisolering under ett och samma varumärke i hela Sverige. Man skulle kunna säga att vi värvar ett landslag inom lösull och det är från det vi hämtat inspirationen till vårt namn, Isoleringslandslaget. Vi är en nationell aktör med lokal närvaro.

Våra styrkor

 • En erfaren partner inom nyproduktion
  Vi har varit i branschen i många år och följt de senaste årens snabba utveckling bort från skivor till lösull i alla konstruktioner. Som landslaget inom lösullsisolering är vi en trygg partner för ert nästa projekt.
 • Unga och hungriga
  Isoleringslandslaget startades med idèen att använda nya moderna metoder för att växa snabbt med hjälp av samarbete. Vår grundare har varit verksam i branschen i snart 10 år och vet hur man säkrar kvalitén på entreprenaderna under snabb tillväxt.
 • Trygghet är vårt motto
  Trygghet och stabilitet handlar om mer än att ha en god ekonomi. För oss handlar det också om att vi finns där för våra kunder om något skulle gå fel. Vi har några av branschens mest omfattande garantier och vi använder endast beprövade material med lång livslängd.
 • Renovering, om- & tillbyggnad (ROT)
  Dagens byggnorm är väldigt sträng vid ROT-arbeten och energiprestandan blir allt viktigare. Med våra lösningar är det enkelt att utföra ROT-arbeten med hög energiprestanda kombinerat med fukt- och brandsäkerhet.
 • En sann partner inom konstruktionsteknik
  Kontakta oss inför nästa byggprojekt så hjälper vi till med hela den isolerade klimatskärmen. Vi tillhandahåller allt från tejp och ångbroms på insidan via cellulosaisolering mellan lättreglar till utvändig träfiberskiva, vindpapp eller takduk.
 • Bostadsrättsföreningar & fastighetsbolag
  Vår specialitet är tilläggsisolering av vindar åt BRF och fastighetsbolag. Vi har ett löfte, med oss sparar ni pengar!
 • Samarbete finns i vårt DNA
  När andra kanske pratar fint om samarbete ska ni veta att det finns i Isoleringslandslagets DNA. Hela vår existens bygger på samarbete mellan några av landets kanske främsta lösullsentreprenörer.
 • Service 24/7, nästan
  Nej, vi har inte öppet 24 h om dagen 7 dagar i veckan men vi är tillgängliga varje vardag mellan 07.00 och 17.00 för att svara på era frågor och funderingar kring isolering och energibesparing.

Vi har gemensamt en väldigt bred kompetens inom Isoleringslandslaget

Vi som jobbar på Isoleringslandslaget är väldigt mån om att våra kunder får den service som dom eftersträvar. Inom vårt företag så hittar ni alltid en kontakt som kan svara på era frågor. Vi har en bred utbildning inom byggnadsvård och isolering. Alla har en lång historia bakom sig när det gäller bygg och isolering.