020-446640 [email protected]

REFERENSER

Vad säger våra kunder om oss?

TILLÄGGSISOLERING AV BRF I SUNDSVALL

BOSTADSRÄTTSFÖRENING

Här står Kenneth och P-A på Gävleborgs Isoleringsteknik uppställda med sin lasbil och isolerar en bostadsrättsförening i Sundsvall.

Z

TILLÄGGSISOLERING PÅGÅR

Bilden är tagen från vinden på bostadsrättsföreningen i Sundsvall. Här installerades ett 35 cm tjockt lager med varm och miljöpassad cellulosaisolering och föreningen sparar pengar år efter år!

BYGGISOLERING NYPRODUKTION

LÖSULL I HELA KLIMATSKALET

Vi isolerar hela klimatskalet, dvs. golv, väggar, vindar och snedtak, med lösullsisolering. Vår metod är snabb och effektiv och ger ett garanterat bra resultat i hela husets livslängd, vi erbjuder nämligen LIVSTIDSGARANTI på isEco Cellulosaisolering lösull! 

LÖSULLSISOLERING I VÄGG

Så här ser det ut när vi isolerar med lösull i vägg bakom en diffusionsöppen ångbroms. Ångbroms tillsammans med cellulosaisolering är en ”match made in heaven”. På bilden ser ni Tony från Telge Miljöisolering.

TILLÄGGSISOLERING AV BRF I LUDVIKA

BOSTADSRÄTTSFÖRENING

I Ludvika isolerade vi denna brf med 40 cm cellulosaisolering för att hjälpa föreningen att spara pengar genom sänkta uppvärmningskostnader. Jobbet utfördes av vår landslagsspelare Isolerab.

TILLÄGGSISOLERING KLAR

Så här kan det se ut när vi är klara med jobbet. Här har vi byggt nya landgångar så att föreningen enkelt kommer fram till rensluckor och andra inspektionspunkter.

FYLL I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR VI DIG INOM KORT!