Isolering tak

Isolering tak är väldigt fördelaktigt då arbetet går fort att utföra och spar massa tid på byggarbetsplatsen. Isoleringen fylls ut oerhört bra och man behöver inte vara orolig för några springor eller värmeläckage när man blåser in isoleringen.

Isolering av snedtak behöver man inte tänka på varken tjocklek eller bredd eftersom isoleringen effektivt fyller ut. Genom att man sprutar in isoleringen så blir det inget onödigt spill som måste deponeras. Vi har lång erfarenhet när det kommer till isolering tak. Vi kommer gärna ut och berättar mer om våra produkter som ni kan använda när det är dags för isolering av tak.

Om det kommer till isolering av plattak (vind) så görs detta väldigt smidigt och effektivt. Jobbet utförs snabbt och resultatet blir strålande. Det går inte att utföra isolering av tak snabbare. Vi fyller upp ett jämt lager med isolering och ser till att ventilation och tätskikt är godkänt innan vi har slutfört vårt arbete. Kontakta oss om ni behöver hjälp med isolering av tak.

Ring oss på: 020-44 66 40

E-post: info@isoleringslandslaget.se

OM OSS

Isoleringslandslaget är Svenska Landslaget i Lösullsisolering. Vi är en rikstäckande försäljningsorganisation som utför lösullsentreprenader i hela Sverige. Utöver tilläggsisolering av vindar erbjuder vi lösullsisolering i alla konstruktioner och kompletta byggsystem med tätskikt och tejp som behövs för att bygga sunda, energisnåla, fukt- och brandsäkra byggnadskonstruktioner. Vi är partner med Pro clima, som är världsledande inom diffusionsöppna tätskikt. Isoleringslandslaget är medlem i IG Passivhus och har en anställd Passivhusexpert. Fråga någon som vet, fråga Isoleringslandslaget!

© 2018 Isoleringslandslaget AB

KONTAKTA OSS

Isoleringslandslaget AB
Gamla Stallet, Stora Wäsby
194 37 UPPLANDS VÄSBY

Org.nr.: 559022-5800

Tel: 020-44 66 40
Mail: info@isoleringslandslaget.se

FÖLJ OSS