Lösullsisolering

Isolering med Lösull i Dalarna

Här Lösullsisolerar vi en BRF utanför Borlänge. Föreningen hade endast 10cm byggmästarblandning som isolering. Föreningen och vi var enig om att något måste göras. Vi tilläggsisolerade med 40 cm ny Cellulosaisolering för att få den bästa besparingen. Vi byggde även nya landgångar för åtkomst på vind. Nu kan föreningen med gott samvete luta sig tillbaka och känna att man gjort en kanon investering.

IMG_0437IMG_0436

Lösullsisolering

Lösullsisolering av BRF i Falun. Bostadsrättsföreningen hade bra med isolering på vinden men den var väldigt nedtrampad och skadad så det skapade värmeläckage. Vi tilläggsisolerade med 25 cm ny Cellulosaisolering och fyllde upp på dom ställen som var drabbad av nedtramp. Nu är vindarna anpassade med landgångar och avspärrningar för att inte detta ska kunna ske igen i framtiden.

 

Cellulosaisolering

 

Lösullsisolering nyproduktion i Stockholm

Här Isolerar Stockholmsteamet en nyproduktion med hela vårt byggsystem. Vi levererade tätskikt och Cellulosaisolering med vår fantastiska garanti.

Lösullsisolering i vägg

 

Cellulosaisolering Lösull

Här isolerar Gävleborgsteamet en Bostadsrättsförening i Sundsvall. Ännu en klok förening som förstår att mössan är viktig. från 20cm till 50cm Cellulosaisolering gör att denna förening kommer spara energi.

IMG_2794

OM OSS

Isoleringslandslaget är Svenska Landslaget i Lösullsisolering. Vi är en rikstäckande försäljningsorganisation som utför lösullsentreprenader i hela Sverige. Utöver tilläggsisolering av vindar erbjuder vi lösullsisolering i alla konstruktioner och kompletta byggsystem med tätskikt och tejp som behövs för att bygga sunda, energisnåla, fukt- och brandsäkra byggnadskonstruktioner. Vi är partner med Pro clima, som är världsledande inom diffusionsöppna tätskikt. Isoleringslandslaget är medlem i IG Passivhus och har en anställd Passivhusexpert. Fråga någon som vet, fråga Isoleringslandslaget!

© 2018 Isoleringslandslaget AB

KONTAKTA OSS

Isoleringslandslaget AB
Gamla Stallet, Stora Wäsby
194 37 UPPLANDS VÄSBY

Org.nr.: 559022-5800

Tel: 020-44 66 40
Mail: info@isoleringslandslaget.se

FÖLJ OSS