SAMMARBETE ÄR I VÅRT DNA

Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk. Våra medlemmar är det bästa i branschen, annars platsar de inte i Isoleringslandslaget.

Isoleringslandslagets startades med visionen att hjälpa fastighetsägare och byggkunder med lösullsisolering. Idag har vi medlemmar från Stockholm i syd till Vilhelmina i norr. Vi har samlat dom bästa installatörerna under ett och samma tak för att just du ska känna dig trygg att installatörerna har rätt utbildning och erfarenhet av arbetet. Just därför kan vi kalla oss Isoleringslandslaget!

Vi söker nya medlemmar i utvalda delar av landet, har du vad som krävs att bli uttagen i landslaget?

Marcus Huld

Grundare, Isoleringslandslaget

Isoleringslandslaget medlemmar
A

UTBILDAD PERSONAL

Hos oss är alla utbildade inom Lösullsisolering och har många års erfaranhet

%

VI GER ALLTID 110%

A

UNIK SAMMANHÅLLNING

Vi föddes ur tanken att samarbete och skapa ett Landslag inom lösullsisolering. Tillsammans är vi starkare!

FYLL I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR VI DIG INOM KORT!

OM OSS

Isoleringslandslaget är Svenska Landslaget i Lösullsisolering. Vi är en rikstäckande försäljningsorganisation som utför lösullsentreprenader i hela Sverige. Utöver tilläggsisolering av vindar erbjuder vi lösullsisolering i alla konstruktioner och kompletta byggsystem med tätskikt och tejp som behövs för att bygga sunda, energisnåla, fukt- och brandsäkra byggnadskonstruktioner. Vi är partner med Pro clima, som är världsledande inom diffusionsöppna tätskikt. Isoleringslandslaget är medlem i IG Passivhus och har en anställd Passivhusexpert. Fråga någon som vet, fråga Isoleringslandslaget!

© 2018 Isoleringslandslaget AB

KONTAKTA OSS

Isoleringslandslaget AB
Gamla Stallet, Stora Wäsby
194 37 UPPLANDS VÄSBY

Org.nr.: 559022-5800

Tel: 020-44 66 40
Mail: info@isoleringslandslaget.se

FÖLJ OSS